.slider::-webkit-slider-thumb {background-image: url('{{ baseUrl + 'images/' + actieveRegel.productId }}.svg'); } .slider::-moz-range-thumb {background-image: url('{{ baseUrl + 'images/' + actieveRegel.productId }}.svg'); } .slider::-ms-thumb{background-image: url('{{ baseUrl + 'images/' + actieveRegel.productId }}.svg'); }

Persoonlijk Moederdagbrievenbuspakketje

Moeders in jullie bedrijf in het zonnetje zetten?

Wij hebben ons best gedaan om een aantal pakketjes samen te stellen die voor iedere moeder leuk zijn om te ontvangen 🎁!

Deze pakketten kunnen we laten bezorgen bij jullie medewerkers thuis of op kantoor, inclusief ansichtkaart met jullie (gepersonaliseerde) boodschap en eventueel logo.

Heb je interesse? Mail ons dan via info@moederdagpakketje.nl of benader ons via 0623735428 (bellen/WhatsApp).

Groeten, Daniel en Michiel van der Weerd

Prijs
{{ producten[this.actieveRegel.productId].oorspronkelijkBedrag.toLocaleString('nl-NL', {minimumFractionDigits: 2}) }} {{ producten[this.actieveRegel.productId].bedrag.toLocaleString('nl-NL', {minimumFractionDigits: 2}) }} excl. btw excl. plank
slide en bekijk de pakketten!
  • minder
  • meer

Handgedraaide kaars
Bijna te mooi om te branden

Welke moeder houdt er nou niet van kaarsen. Ze hoeven niet eens te branden, ze staan gewoon leuk in je interieur!

Uit de hand gelopen hobby

Suus & Jes is het merk achter deze decoratieve gedraaide kaars. Susanne en Jessica begonnen het draaien en beschilderen van kaarsen als hobby, maar toen ze gingen promoten via Instagram bleek de interesse enorm. Deze vakkundig gedraaide kaars van bijna 30cm zit in dit prachtige moederdagbrievenbuspakketje!

Droogbloemen
Dé trend van 2021

Droogbloemen zijn terug van weggeweest. En dat is fijn, deze bloemen staan langer dan een á twee weken.

Vakmanschap in een boeket

Bloemen van Geert : Als 32-jarige zit hij al 19 jaar in de bloemen. Het vakmanschap waarmee dit boeket samengesteld en gebonden is, gecombineerd met de hoge kwaliteit, maken dit tot een stukje kunst. De natuurlijke kleuren maken dat dit boeket overal mooi staat.

Let op: vaasje niet meegeleverd.

Persoonlijk kaartje
Zeg het in je eigen woorden

Wij voorzien elk pakket van jouw persoonlijke boodschap en eventueel logo gedrukt op dit kaartje. Een mooie manier om het pakket écht persoonlijk te maken.

Veelzeggende poster
Want moeder zijn is niet zomaar iets

Elke moeder zal zich herkennen in deze tekst. Want moeder zijn is geen 9 tot 5 baan. Je moet altijd 'aan' staan. Met deze poster geef je daarvoor een compliment!

Speciaal voor dit pakket ontworpen

Dit ontwerp, afkomstig van de creatieve illustrator Chantal Stobberingh , is vakkundig getekend. Speciaal voor moederdag ontwierp ze deze poster die voor elke moeder leuk is om te krijgen.

Ansichtkaartjes
Leuk om te versturen of om zelf neer te zetten

Of je deze ansichtkaartjes wil versturen is maar de vraag, want zet ze eens neer in je interieur. Deze kaartjes geven de zomerperiode die voor ons ligt een vrolijke toevoeging in je huis.

Speciaal voor dit pakket ontworpen

De ontwerpen, afkomstig van de creatieve illustrator Chantal Stobberingh , zijn vakkundig getekend. Speciaal voor moederdag ontwierp ze een aantal kaartjes die voor elke moeder leuk zijn om te krijgen en eventueel weer te versturen.

Chocolade krakelingen
Echte Belgische chocolade

Moeders en chocolade, a match made in heaven. En dan bij voorkeur die heerlijke Belgische chocolade… mmm…. Sorry waar was ik. Oja chocola dus. UTZ gecertificeerd. Dus heerlijk én eerlijk.

Ambachtelijk familiebedrijf

Bij de familie Tilborg zijn twee generaties samen een ouderwets familiebedrijf. Kwaliteit, uitmuntendheid en ‘klant is koning’ zijn belangrijke waarde voor deze chocolaterie.

Pinda- & rozijnenmix
Altijd lekker

Een heerlijke versgebrande pinda- rozijnenmix. Even een genietmomentje dankzij de vier krokante pindasoorten en vier zoete frisse rozijnsoorten.